Vul hieronder uw e-mailadres en vraag in, wij antwoorden z.s.m.
Liever bellen? Geef uw naam en telefoonnummer op, wij bellen u terug.


verification code Type het woord hierboven over*

Sluiten

Service voor kind en ouder

Onze kok bereidt elke dag een heerlijke warme lunch van verse verantwoorde ingrediënten, er is een kinderkapper, er worden gym-, yoga- en danslessen gegeven, en we doen natuurlijk veel leuke dingen: themaweken, picknicken in het bos, buiten spelen, koekjes en brood bakken, knutselen, spelletjes, knuffelen en boekjes lezen. De vroege/late kindjes kunnen uitgebreid badderen en we serveren een heerlijk ontbijtje.

U hoeft nooit luiers, babyvoeding, eten en drinken, slaapzak, speen enz. mee te geven. Wij verzorgen alles!

In onze kinderopvang is er een eenduidig beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, communicatie, hygiëne en pedagogiek. Alle medewerkers in ons team zijn goed opgeleid, professioneel, enthousiast en vooral lief voor uw kind.

Wennen:

Als een kindje voor het eerst ons Kinderhotel bezoekt, krijgt het te maken met een nieuwe omgeving en nieuwe gezichten. Het kind moet de kinderopvang gaan ervaren als prettig en vertrouwd. Elk kind krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de toekomstige eigen groep. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Baby’s krijgen de kans om te wennen aan de geluiden op de groep en de stemmen van de leidsters. De oudere kinderen maken kennis met de leidsters en kindjes van hun groep. Zij krijgen de gelegenheid de groepsruimte te verkennen en kennis te maken met het dagritme. Om een eigen plekje te creëren, krijgt het kind een eigen kapstokje, mandje en bedje. Het kindje wordt tijdens de wenuurtjes persoonlijk door de leidster ontvangen en op het gemak gesteld. Zij probeert aan te sluiten bij de gevoelens en behoefte aan veiligheid van het kind. Wanneer het kind iets niet wil, dicht bij de ouder wil blijven of alleen wil kijken, wordt dit gerespecteerd. De eerste wenafspraak wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarbij de ouders kennismaken met de leidster. Bij dit gesprek krijgen de ouders informatie over de dagelijkse gang van zaken en de leidster krijgt informatie over uw kind, zoals voeding en persoonlijke eigenschappen. Uiteraard kunnen ouders ook tijdens de kennismakingsuurtjes altijd even bellen om te vragen hoe het met hun kind gaat.

scroll up